Spakirajte kovčke!

Podajte se na edinstveno potovanje z vlakom Orient Express (21344).

Vrnite se v zlato dobo potovanja z vlakom, ko sestavljate neverjeten LEGO® Ideas Orient Express (21344) razstavni model. Ta sestavljena različica lokomotive, vagona za premog, jedilnega vagona in spalnega vagona je idealno darilo za ljubitelje vlakov, potovanj in zgodovine. Snemljive strehe omogočajo preprost ogled številnih avtentičnih podrobnosti v notranjosti spalnega in jedilnega vagona.  

Orient Express, utelešenje francoskega razkošja in inženirski čudež za ljubitelje vlakov po vsem svetu, že več kot 140 let buri domišljijo mnogih. Ta novi LEGO® Ideas model je prikaz najnaprednejših značilnosti vlaka in vključuje 8 novih figuric: vojvodinjo, vodnika, kondukterja, natakarja, upravnika železniške postaje, znanstvenika, pisatelja in filmskega režiserja.

Maketa vključuje tudi lokomotivo, jedilni vagon in spalni vagon. Jedilni vagon ima udobne mize in okrašene lesene plošče. V kavarni lahko najdete zelena kozarca in »mozaična« ogledala. Zgornje dele vagona za premog, jedilnega vagona in spalnega vagona je mogoče odstraniti hkrati in razkriti pogled na notranjost vagona.

Ta zbirateljski model vlaka meri več kot 12 cm v višino, 116 cm v dolžino in 8 cm v širino. Komplet vključuje tudi ilustrirano knjižico z intervjuji s oblikovalcem kompleta in LEGO® oblikovalci.

Presenetite sami sebe ali pa podarite ta parni vlak Orient Express (21344) iz 2540 kosov kot rojstnodnevno ali praznično darilo ljubitelju vlakov ali ljubiteljem potovanj in zgodovine.

Uspešno ste se prijavili na na naše novice!