Komplet z zgodovinskim pomenom

Bodite prvi, ki bo odkril model Prirodoslovnega muzeja (10326), prvega muzeja v liniji Modularne gradnje. V njem najdete številne eksponate iz kock, dve strešni okni pa omogočata vstop svetlobe, ki se širi skozi obe ravni zgradbe ter osvetljuje visoko okostje brahiozavra in dragoceno zbirko znotraj.

Podajte se na izpolnjujoče potovanje skozi ta zabaven LEGO komplet, medtem ko kos za kosom sestavljate vse podrobnosti muzeja in eksponatov v njem! V prvem nivoju je vrsta naravoslovnih razstavnih eksponatov, medtem ko se drugo nadstropje osredotoča na raziskovanje vesolja in znanstvene artefakte, z ločenim prostorom, namenjenim klasičnim LEGO kompletom. Pod streho je kustosov pisarniški prostor, streha pa je opremljena tudi z 2 strešnima oknoma, skozi kateri svetloba osvetljuje celotno zgradbo. Lahko tudi ustvarjate muzejske zgodbe s pomočjo 7 figuric, ki so del kompleta.  

 

Ta model iz 4014 kosov meri 31 cm v višino, 39 cm v širino in 25 cm v globino. Komplet Prirodoslovnega muzeja je del linije Modularne gradnje, ki vključuje komplete za zlaganje za odrasle in za napredne stopnje.

Komplet Prirodoslovni muzej (10326) je projekt, ki vas bo navdušil, hkrati pa odlično darilo za rojstni dan za ljubitelje zgodovinskih in znanstvenih muzejev.

Uspešno ste se prijavili na na naše novice!