Nizke cene
Ekskluzivni artikli
Hitra dostava
Spletno plačilo
Akcije
Naslovna stran > Teme > LEGO® Star Wars™ > LEGO® Star Wars™ Yoda™ 75255

75255 Yoda™

114,99 €
Pričakovani datum dostave: 15-07-2020
Količina:
V košaro
Dodaj med priljubljene
Odigraj razburljive bitke Vojne zvezd™ s sestavljivim jedijevskim mojstrom Yodo! Res da je izdelan iz LEGO® kock, a je s svojim dolgim svetlobnim mečem velika figura LEGO Yode sila, ki je ne moreš zanemariti. Premakni mu glavo, obrvi ter prste na rokah in nogah, da ga postaviš v popolno pozo jedijevskega mojstra! V kompletu so tudi razstavna ploščica, minifigura Yode in svetlobni meč.
Delite s prijatelji
Itemnumber

75255

Brickcount

1771

Teža

0,000 kg

Priporočena starost

10+

Dopolni katero koli zbirko z dvema likoma Yode iz LEGO® Vojna zvezd™ v enem kompletu! Podrobno izdelani razstavni model 75255 mogočnega jedijskega mojstra Yode temelji na liku iz Vojne zvezd:  Napad klonov. Opremljen je z nastavljivo glavo in obrvmi, premičnimi prsti na nogah in rokah in Yodovim slovitim zelenim svetlobnim mečem. Slovita figura LEGO Vojna zvezd prinaša tudi ploščico z dejstvi o Yodi in stojalo za postavitev priložene minifigure Yode s svetlobnim mečem. To je res idealen komplet za dopolnitev zbirke katerega koli ljubitelja Vojne zvezd.

• Yoda je zelo podrobno izdelan, ima nastavljivo glavo in obrvi, premične prste na nogah in rokah, Yodov zeleni svetlobni meč, pa tudi ploščico s podrobnostmi o jedijevskem mojstru in stojalo za priloženo minifiguro Yode s svetlobnim mečem.
• Zbirateljska igrača Vojna zvezd:  Napad klonov je odlično rojstnodnevno ali praznično darilo ali pač darilo Vojna zvezd™ za katero koli priložnost.
• V svojo zbirko z enim kompletom dodaj dva lika Yode LEGO® Vojna zvezd™!
• LEGO® Vojna zvezd™ figura Yode s svetlobnim mečem je visoka 41 cm.