Nizke cene
Ekskluzivni artikli
Hitra dostava
Spletno plačilo
Akcije
Naslovna stran > Teme > LEGO® Overwatch > LEGO® Overwatch Rušilna krogla 75976

75976 Rušilna krogla

21,99 €
Žal trenutno ni na voljo!

Prosim za avtomatsko obvestilo takoj ko artikel prispe:
Pošlji
Dodaj med priljubljene
Ljubitelji Overwatcha® lahko zdaj sestavijo svojo Rušilno kroglo!
Delite s prijatelji
Itemnumber

75976

Brickcount

227

Teža

0,335 kg

Priporočena starost

9+

Svojega najljubšega navdušenca nad Overwatchem® prestavite v dogajanje epskih nalog s kompletom LEGO® Overwatch 75976 Rušilna krogla. Komplet za sestavljanje temelji na mednarodno priznani ekipni akcijski igri Overwatch in prinaša igralni komplet, ki spremeni v bojnega robota v železnem oklepu v hitro rušilno kroglo. Rušilna krogla je med navdušenci zelo priljubljena. Pilotira jo Hammond, iznajdljivi hrček, ki se pojavi iz pilotske kabine prav tako kakor v igri. S štirikratnimi topovi in 4 izvlečnimi udi, ki se razklenejo, ko se spremeni v robota, se bodo otroci z veseljem igrali s prepoznavnim modelom in likom iz Overwatcha. Starejši ljubitelji bodo svoje navdušenje nad Overwatchem lahko pokazali z razstavljanjem kompleta, usklajenega s svojo igralno postavitvijo, da jo bodo videli vsi prijatelji.

 

• Igralni komplet LEGO® Overwatch® prinaša figuro hrčka Hammonda, ki se pojavi iz pilotske kabine, ko zavrtiš ročico.
• Za vse, ki imajo radi junaško igro Overwatch® in sestavljive robotske igrače, se lahko ta iz kock sestavljeni model LEGO® preoblikuje iz robota v epsko kroglo, polno avtentičnih podrobnosti iz igre.
• Otroci in ljubitelji bodo z veseljem sestavljali avtentični model Overwatch®.
• Tako kakor v igri se lahko akcijska igrača spremeni iz epske krogle, ki se kotali, v kulskega robota s štirikratnimi topovi in izvlečnimi nogami, tako da otrokom in ljubiteljem omogoča veliko avtentičnih podrobnosti Overwatch®.
• Blizzard Entertainment je ustvaril legendarno igro World of Warcraft® in tudi igra Overwatch® je hitro pridobila globalno skupnost navdušenih sledilcev, tako da so po njej ustvarili animirane videoposnetke, stripe in razburljive globalne e-športne dogodke.
• Ustvarjalna igrača rušilna krogla meri v višino 11 cm, v dolžino 11 cm in v širino 13 cm. Konstrukcijski kompleti LEGO® Overwatch® so popolno darilo za navdušence nad mednarodno priznano ekipno akcijsko igro.