Nizke cene
Ekskluzivni artikli
Hitra dostava
Spletno plačilo
Akcije
Naslovna stran > Teme > LEGO® Overwatch > LEGO® Overwatch Junkrat in Roadhog 75977

75977 Junkrat in Roadhog

56,99 €
Pričakovani datum dostave: 08-07-2020
Količina:
V košaro
Dodaj med priljubljene
Prispela sta dva priljubljena lika iz Junkertowna!
Delite s prijatelji
Itemnumber

75977

Brickcount

380

Teža

0,630 kg

Priporočena starost

10+

Zdaj lahko vaš najljubši ljubitelj Overwatcha® sestavi del Junkertowna iz LEGO® kock s kompletom 75977 Junkrat in Roadhog. Komplet Overwatch temelji na mednarodno priznani ekipni akcijski igri in poustvarja apokaliptično okolje Junkertowna, ki je zelo priljubljen zemljevid Overwatch. V kompletu sta figuri zločinskega para iz Overwatcha: Roadhog in Junkrat. Roadhog je izdelan kot zelo opremljena velika figura (BigFig) s kavljem na verigi in puško iz odpadkov. Junkrat je izdelan kot minifigura z ikonsko leseno nogo in izstreljevalnikom Frag. Ljubiteljem in otrokom bodo všeč avtentične podrobnosti obeh likov, rumeni cestni motor in razstavna diorama, ki jo je navdahnil zemljevid Junkertown.

• Iz kock sestavljeni model LEGO® prinaša 2 priljubljeni figuri Overwatcha®: BigFig Roadhoga s kavljem na verigi  in minifiguro Junkrata z izstreljevalnikom Frag in ikonsko leseno nogo.
• Otroci in ljubitelji bodo z veseljem sestavljali podrobno izdelani model Overwatch®, vključno s figuro Pachimari, sestavljeno iz kock.
• Akcijska igrača otrokom in ljubiteljem prinaša avtentične podrobnosti Overwatch®: razstavno dioramo z znakom Junkertowna in rumeni cestni motor, s katerim se je mogoče igrati tudi ločeno.
• Blizzard Entertainment je ustvaril legendarno igro World of Warcraft® in tudi igra Overwatch® je hitro pridobila globalno skupnost navdušenih sledilcev, tako da so po njej ustvarili animirane videoposnetke, stripe in razburljive globalne e-športne dogodke.
• Konstrukcijski komplet LEGO® Overwatch® je popolno darilo za navdušence nad mednarodno priznano ekipno akcijsko igro.
• Stavba iz Junkyarda meri v višino 21 cm, v širino 22 cm in v globino 12 cm.