Nizke cene
Ekskluzivni artikli
Hitra dostava
Spletno plačilo
Akcije
Naslovna stran > Teme > LEGO® Disney > LEGO® Disney Začarana drevesna hišica 41164

41164 Začarana drevesna hišica

56,99 €
Pričakovani datum dostave: 10-06-2020
Količina:
V košaro
Dodaj med priljubljene
Sestavljiva drevesna hišica s tvojimi najljubšimi liki iz Disneyjevega Ledenega kraljestva II!
Delite s prijatelji
Itemnumber

41164

Brickcount

302

Teža

0,642 kg

Priporočena starost

6+

Toliko gozdnih dogodivščin je, ki jih lahko ljubitelji Disney Ledeno kraljestvo sestavijo in odigrajo s kompletom LEGO® l Disney Ledeno kraljestvo II 41164 Začarana drevesna hišica. V čarobnem igralnem kompletu je sestavljiva hišica s spalnico ob vznožju drevesa in jedilnico v krošnji. Tu je lestev, ki vodi na razgledno ploščad, in razburljiva jeklenica, ki vodi naravnost na tla, kjer lahko otroci popazijo na 2 mala zajčka v njunem zajčniku. Del za taborjenje in del za ribarjenje s funkcijo letečih rib sta popolna za uprizarjanje zabavnih dogodivščin z Ano, Olafom in Mattiasom iz animiranega celovečernega filma Ledeno kraljestvo II. Razišči gozd in odkrij mitološke kamne na epskem čarobnem potovanju. V kompletu so 3 priljubljeni liki Disney iz Ledenega kraljestva II in 3 LEGO figure živali.

• V kompletu sta minifigurici Ane in Mattiasa ter 4 LEGO® figure: Olaf, 2 zajčka in riba.
• Komplet prinaša drevesno hišico s spalnico v pritličju in jedilnico v nadstropju, razglednim stolpom, jeklenico za spuščanje po njej, zajčnik, del za taborjenje in del za ribarjenje, tu pa je tudi čarobni portal.
• Med dodatnimi elementi so Mattiasov meč, skrinja z zakladom, teleskop, ribiška palica, vedro, riba, kozarci, krožniki, škarje, korenček in jabolko.
• Ljubitelji Disney Ledeno kraljestvo bodo z veseljem sestavili LEGO® drevesno hišico in raziskovali začarani gozd, da bi našli mitološke kamne.
• Popolni komplet za sestavljanje Disney za poustvarjanje večnih prizorov z Olafom, Ano in Mattiasom iz Ledeno kraljestvo II, ali pa za ustvarjanje novih gozdnih iger vlog s tvojimi najljubšimi liki Disney.
• Sestavljiva igrača za dečke in deklice in vse ljubitelje filma Ledeno kraljestvo II je idealno praznično ali rojstnodnevno darilo.
• Mogoče ga je sestaviti z drugimi originalnimi LEGO® kockami za ustvarjalno sestavljanje.
• Kombiniraj s kompleti 41165 Anino potovanje s kanujem, 41166 Elzina dogodivščina z vozom, 41167 Grajska vas v Arendellu, 41168 Elzina  Škatlica za dragocenosti in 41169 Olaf za še več dogodivščin LEGO® l Disney Ledeno kraljestvo II.
• Hišica na drevesu meri v višino 20 cm, v širino 25 cm in v globino 20 cm.