Nizke cene
Ekskluzivni artikli
Hitra dostava
Spletno plačilo
Akcije
Naslovna stran > Teme > LEGO® Disney > LEGO® Disney Grajska vas v Arendellu 41167

41167 Grajska vas v Arendellu

89,99 €
Pričakovani datum dostave: 09-06-2020
Količina:
V košaro
Dodaj med priljubljene
Prizore iz vsakdanjega življenja na arendellskem gradu odigraj s svojimi najljubšimi liki iz novega risanega filma Disney Ledeno kraljestvo II! Odpravi se na tržnico z Ano in Elzo, da boš kupila kruh in ribe, nato pa stopite še do pristanišča, da bosta poskrbeli za čoln na vesla za Krištofa, ki se je vrnil z zadnje pustolovščine. V Disney Ledenem gradu je Elzina prestolna sobana, kjer potekajo vsi pomembni dogovori. Poskrbi za grajsko mačko in 2 majhna ptička v kletkah, na podstrešju pa boš odkrila neskončno veliko starinskih predmetov in zakladov. Po napornem dnevu se z Ano sprostita v njeni spalnici, razgrni odejo in jo pokrij, ko se spravi v posteljo – naslednje jutro zagotovo ne bo prav zgodaj vstala! Z lahkoto odstranjuj in menjuj grajska nadstropja ter prestavljaj pohištvo, kot ti je najbolj všeč v trenutku, ko se igraš s sestavljivo igračo Disney Ledeno kraljestvo II.
Delite s prijatelji
Itemnumber

41167

Brickcount

521

Teža

1,075 kg

Priporočena starost

5+

Igralni komplet LEGO® l Disney Ledeno kraljestvo II 41167 Grajska vas v Arendellu bo vsakemu ljubitelju animiranega filma podaril neskončne ure čarobne ustvarjalne igre. Komplet je idealen za poustvarjanje najljubših prizorov. Anin in Elzin dom prinaša 3 nadstropja, ki jih je preprosto premikati in spet sestavljati, tako da se je mogoče igrati v notranjosti. Pohištvo je načrtovano tako, da ga je mogoče premikati in preurejati med prestolno sobano, spalnico in podstrešjem. Zunaj so tržnične stojnice polne najboljših pridelkov. Ob pomolu je čoln na vesla, ki komaj čaka, da te odpelje v novo pustolovščino! V igralnem kompletu z Arendellom so 3 priljubljeni Disneyjevi liki in 3 LEGO figure živali.

• V kompletu so minifigurice Elze, Ane in Krištofa ter 3 LEGO® figure živali: mačka in 2 ptici.
• Komplet prinaša trinadstropni grad s prestolno sobano, spalnico in podstrešjem, pekovo stojnico, stojnico z ribami in majhen pomol s čolnom na vesla.
• Med dodatnimi elementi so portret in slikarsko stojalo, skrinja z zakladom, krona, teleskop, doprsni kip s stojalom, ptičja kletka, ulična svetilka, darilna škatla, darilo, riba, rakovica, kruh, zelenjava, metla in meč.
• Navdihnite otroško domišljijo med ustvarjanjem, sestavljanjem in igranjem v svetu Ledenega kraljestva II, v Aninem in Elzinem gradu, nato pa z LEGO® kockami ustvarite nova prizorišča in zgodbe Ledenega kraljestva.
• Dvigni pernico, da boš minipunčko pokrila, ko leže v posteljo!
• Pohištvo je načrtovano za preprosto premikanje in premeščanje med sobami.
• Modularni sistem pomeni, da je mogoče tri nadstropja gradu odstranjevati in jih sestaviti na več načinov, tako da se lahko prijatelji sočasno igrajo v različnih nadstropjih.
• Komplet Ledeno kraljestvo je idealno praznično ali rojstnodnevno darilo za vse ljubitelje animiranega filma Ledeno kraljestvo II.
• Kombiniraj s kompleti 41164 Začarana drevesna hišica, 41165 Anino potovanje s kanujem, 41166 Elzina dogodivščina z vozom, 41168 Elzina škatlica za dragocenosti in 41169 Olaf za še več dogodivščin LEGO® l Disney Ledeno kraljestvo II.
• Ledeni grad meri v višino 30 cm, v širino 30 cm in v globino 12 cm.
• Pekova stojnica meri v višino 8 cm, v širino 4 cm in v globino 3 cm.
• Ribarnica s pristanom meri v višino 7 cm, v širino 8 cm in v globino 6 cm.
• Čoln na vesla meri v višino 5 cm, v dolžino 12 cm in v širino 4 cm.