Nizke cene
Ekskluzivni artikli
Hitra dostava
Spletno plačilo
Akcije
Naslovna stran > Teme > LEGO® Disney > LEGO® Disney Elzina škatlica za dragocenosti 41168

41168 Elzina škatlica za dragocenosti

46,99 €
Pričakovani datum dostave: 09-06-2020
Količina:
V košaro
Dodaj med priljubljene
Ustvari čisto posebno škatlico za dragocenosti Disney Ledeno kraljestvo II, v katerem bodo na varnem vsi tvoji najljubši kosi!
Delite s prijatelji
Itemnumber

41168

Brickcount

300

Teža

0,585 kg

Priporočena starost

6+

LEGO® l Disney Ledeno kraljestvo II 41168 Elzina škatlica za dragocenosti je popolno darilo za ljubitelje filmov Disney Ledeno kraljestvo. Okrasno škatlico za dragocenosti je navdihnil Elzin Ledeni grad s snežinkastim okrasjem. Opremljena je s funkcijo vrtenja, tako da se lahko Elza in Nokk, mitološko vodno bitje, vrtita naokrog. Predal je mogoče zakleniti, da so v njem varno pospravljeni tvoji dragulji in najljubši predmeti, tu pa je tudi ogledalce, v katerem lahko preveriš, kako ti pristoji nakit. V škatlici za dragocenosti Ledeno kraljestvo sta 2 LEGO prstana, tu pa sta tudi 2 lika iz animiranega filma: Elza in Nokk.

• V kompletu je minifigurica punčke Elze in LEGO® figura Nokk.
• Komplet prinaša škatlico za dragocenosti Elze iz Ledenega kraljestva s predalom, ki ga je mogoče zakleniti, ogledalom, funkcijo vrtenja za Elzo in Nokk in 3 LEGO® prstana.
• V predal spravi svoje največje dragocenosti in zavrti ključavnico, da bodo na varnem.
• Čudovita škatlica je idealno rojstnodnevno ali praznično darilo za ljubiteljico animiranih filmov Disney Ledeno kraljestvo.
• Disneyjeva lika je mogoče sneti in ju vključiti v katero koli že obstoječo zbirko minifigur in minifiguric punčk LEGO® Disney.
• V višino meri 23 cm, v širino 15 cm in v globino 12 cm.