Nizke cene
Ekskluzivni artikli
Hitra dostava
Spletno plačilo
Akcije
Naslovna stran > Teme > LEGO® Disney > LEGO® Disney Elzina dogodivščina 41166

41166 Elzina dogodivščina

36,99 €
Pričakovani datum dostave: 09-06-2020
Količina:
V košaro
Dodaj med priljubljene
Malčku pomagajte podoživeti dogodivščine iz Disneyjevega celovečernega risanega filma Ledeno kraljestvo II z Elzino dogodivščino z vozom!
Delite s prijatelji
Itemnumber

41166

Brickcount

116

Teža

0,320 kg

Priporočena starost

4+

Omogočite otroku, da poustvari čarobne trenutke iz Disneyjevega filma Disney Ledeno kraljestvo II s kompletom LEGO® l Disney 41166 Elzina dogodivščina z vozom. Komplet za sestavljanje z vozom LEGO 4+ je načrtovan posebej tako, da je za predšolske otroke zabaven in preprost za uporabo in igro vlog z Disneyjevimi liki in LEGO figuro malega jelenčka. Posebna temeljna kocka omogoča tudi otrokom, ki sestavljajo prvič, da so ponosni na svojo stavbo, vozilo ali kaj drugega, kar so sami sestavili. Priložen je preprost vodič za sestavljanje in igro, ki bo ljubitelju Disneyjevega Ledenega kraljestva pomagal pri razumevanju korakov sestavljanja ter razvijati domišljijo in samozavest za popoln začetek sestavljanja z LEGO kockami v znanem okolju Disney. Vsak sestavljalec LEGO bo z veseljem sestavljal komplet z Navodili PLUS, ki so na voljo v aplikaciji LEGO Life za pametne telefone in tablice. Za uporabo preprosta in intuitivna navodila za sestavljanje omogočajo približevanje, vrtenje in ogled stvaritev s posebnim načinom prosojnega prikaza med delom. Navodila PLUS so odlična tudi za mlade sestavljalce, saj jih vodijo skozi postopek sestavljanja ter jim dajo občutek večje samostojnosti in dosežka. Komplet za sestavljanje Disney za deklice in dečke in za vse ljubitelje animiranega filma Ledeno kraljestvo II vključuje figurico minipunčke in 2 LEGO figuri jelenčkov.

• Kompleti LEGO® 4+ so posebej načrtovani tako, da so zabavni in preprosti za malčke ter da jim pomagajo razvijati samozavest s preprostimi koraki sestavljanja za popoln začetek sestavljanja LEGO kock.
• Vključuje minifigurico punčke Elze in 2 LEGO® figuri jelenčkov: Svena in jelenjega mladička.
• Tu je Elzin voz, na katerega je mogoče posaditi 2 minifigurici punčk, vprega za Svena, hlev z napajališčem, taborni ogenj, jasli in del za prirejanje piknikov.
• Svenova sestavljiva kočija ima posebno temeljno kocko, da lahko otrok hitro sestavi voz in se začne igrati v razburljivem svetu LEGO® l Disney Ledeno kraljestvo.
• Med dodatnimi elementi so korenček, piškot, škatla s piškoti, slezenov kolaček in krtača.
• LEGO® 4+ otroku prinaša širni svet njihovih najljubših filmov, televizijskih likov in vsakodnevnih junakov.
• Kompleti LEGO® 4+ so bili včasih označeni kot LEGO Juniors in so združljivi z vsemi konstrukcijskimi kompleti LEGO za ustvarjalno sestavljanje.
• Konstrukcijska igrača z Elzo je idealno darilo za predšolske otroke in malčke.
• Uporabi aplikacijo LEGO® Life za dostop do intuitivnih sestavljalskih Navodil PLUS. Tudi najmlajšim sestavljalcem bodo pomagala skozi postopek sestavljanja z za uporabo preprostimi funkcijami približevanja, vrtenja in prosojnega prikaza med delom.
• Kombiniraj s kompletom 41165 Anino potovanje s kanujem za še več čarovnije 4+ LEGO® l Disney Ledeno kraljestvo II.
• Voz s Svenom meri v višino 7 cm, v dolžino 21 cm in v širino 12 cm.
• Hlev meri v višino 6 cm, v širino 8 cm in v globino 6 cm.