Nedostopno

Fiat 500

89,99 €

10271 Šifra
960 Število kock
12+ Starost
4 mnenj
Hero Image

Praznujte z ikono italijanskega oblikovanja. Objemite 'La Dolce Vita' z novim LEGO® Fiat 500.

Ta model avtomobila LEGO® Creator Expert Fiat 500 (10271) poustvarja pravo ikono klasičnega avtomobilskega oblikovanja. Najstniki in odrasli oboževalci bodo uživali v zahtevni izkušnji gradnje, ki jo ponuja ta set, ki temelji na legendi o Fiatu 500F iz poznih 60. let prejšnjega stoletja, in cenili bodo vse pristne detajle, kot so stojalo s kovčkom, podrobna notranjost in odprtina na strehi, vrata, pokrov in prtljažna vrata. Za zaključek italijanske tematike ta klasičen model avtomobila vključuje tudi zložljivi stojalo s čopičem, paleto in majhno ‘sliko’ avtomobila pred znamenitim Kolosejem v Rimu.


Hero Image
Hero Image
Hero Image

Kompleti za gradnjo LEGO Creator Expert so namenjeni odraslim in strastnim najstnikom. Od klasičnih modelov avtomobilov in avtentičnih zgradb do sejmskih voženj in drugih predmetov poželenja, napredni kompleti LEGO Creator Expert ponujajo svet nostalgije, bega, samoizražanja, čistega užitka in presenečenja. Oh, in otroci jih včasih uporabljajo tudi kot igrače!


  • Poustvarite okus 'La Dolce Vita' z naprednim modelom LEGO® Creator Expert Fiat 500, ki je poln italijanskega pridiha in detajlov LEGO kock, ki jih bodo najstniki in odrasli uživali pri gradnji in razstavili s ponosom.
  • Ta set vsebuje prtljažnik, kovček, podrobno notranjost, motor, rezervno kolo in odpiranje strehe, vrata, pokrov in prtljažna vrata. Obstaja celo 'slika' avtomobila ob Koloseju, da dopolni italijanski občutek.
  • Ta napredni komplet je del neverjetne zbirke avtentičnih modelov LEGO® avtomobilov in drugih ikoničnih predmetov poželenja, ki ponujajo sproščujočo gradnjo.
  • Izkušenejši najstniki in odrasli graditelji bodo radi prejeli ta 960-delni model Fiat 500 kot darilo za rojstni dan, božič ali posebne priložnosti.
  • Ta model, ki ga je mogoče zgraditi, meri več kot 11 cm v višino, 24 cm v dolžino in 11 cm v širino, predstavlja impresiven razstavni kos sam ali kot del zbirke kompletov LEGO®.
Fiat 500
Uspešno ste se prijavili na na naše novice!