2024 je leto zmaja!

Malo zgodovine

Po kitajskem horoskopu je zmaj simbol moči in sreče. LEGO je sestavil ta komplet z mislijo na te funkcije. Zmajevo leto je leto, ko ljudje slavijo pogum, ambicije in odločnost.

Če želite ta odličen komplet, kupite LEGO® izdelke v vrednosti najmanj 85 €, in dodali vam bomo ta ekskluzivni komplet Leto zmaja (40611) za 0,01€!

Akcija velja od 20. Januarja do razprodaje zalog.

Hudič se skriva v podrobnostih

Komplet 40611 Leto zmaja vsebuje barvito, podrobno figuro zmaja, ki obljublja zabavno gradbeno izkušnjo za vse LEGO starosti, ne glede na to, ali ste 8-letni učenci ali bolj izkušeni konstruktorji LEGO!

Zasnova in funkcije

Ta super ljubek komplet združuje vizualni slog tradicionalnih kitajskih zmajev s sodobnim videzom risank, rezultat pa je osupljiv, igriv in prijazen zmaj, ki sodi na polico vsakega oboževalca LEGO. 

Podarite ga kot darilo

Komplet Leto zmaja ni samo zbirateljski predmet, ampak tudi popolno darilo za ljubitelje LEGO. Z izpolnitvijo etikete na embalaži lahko svojim najdražjim podarite eno najbolj personaliziranih izkušenj.

Začnite leto z zmajem

Komplet LEGO 40611 Leto zmaja je več kot le igrača – je ljubka umetnina, zaradi katere je sestavljanje odlična družinska izkušnja. Odkrijte ta komplet in praznujte kitajsko novo leto z LEGO!

Uspešno ste se prijavili na na naše novice!